Een verzoek van de organisatoren van het volgende Nederlands Sociaal Forum om te laten weten waar je het graag over zou willen hebben.

Beslis mee over de thema's, prioriteiten en het programma van het tweede Nederlands Sociaal Forum, voorjaar 2006. Vul de enquete in op de site van het Nederlands Sociaal Forum

We nodigen iedereen die mee wil doen aan het NSF 2006 uit de vragenlijst over het volgende NSF in te vullen.'Een andere wereld is mogelijk!' Deze leus heeft miljoenen mensen over de wereld geïnspireerd en in beweging gebracht. Ook in Nederland zijn duizenden mensen onder dit motto bij elkaar gekomen voor het eerste Nederlands Sociaal Forum in 2004. Ook bij het tweede sociaal forum in Nederland willen we zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen die willen werken aan een andere wereld, een ander Nederland.

*Startconferentie NSF 2006*

De aftrap voor het tweede Sociaal Forum in Nederland was op 5 juni, tijdens de 'Startconferentie NSF 2006'. Tientallen organisaties waren aanwezig in Amsterdam om te praten over de toekomst van het Sociaal Forum in Nederland. Op deze dag is besloten dat er in het voorjaar van 2006 weer een Sociaal Forum georganiseerd zal worden.

*Thema's NSF 2006*

Als eerste stap in de voorbereiding van NSF 2006 willen we bij zoveel mogelijk geïnteresseerden inventariseren wat ze van het volgende NSF verwachten. Vul de vragen in op www.sociaalforum.nl voor 15 september. De antwoorden van de enquete zullen verzameld worden en op de volgende NSF voorbereidingsvergadering (11 oktober in Utrecht) gepresenteerd worden.

Je kunt de vragen hier vinden en invullen.

(Dit artikel was oorspronkelijk op GlobalInfo gepubliceerd door Nederlands Sociaal Forum.)