Ga naar de inhoud

Globalinfo.nl geheel vernieuwd

De website globalinfo.nl is geheel in een nieuwe jas gestoken, geupgradet in goed Nederlands. Dat was nodig omdat het oude systeem uit 2001 stamde, hard begon te kraken en allerlei moderniteiten niet aankon. Als het goed is gaat nu alles (nog) beter.

1 min leestijd
Placeholder image

Ook zou nu alles soepel moeten verlopen met degenen die zich ingeschreven hebben voor deze nieuwsbrief, die voortaand regelmatiger (het streven is een keer per week) zal verschijnen.

Klachten – en andere aanmerkingen – graag melden via info@globalinfo.nl. Je kunt je zelf ook makkelijker dan voorheen uitschrijven op de voorpagina.

Kwa nieuwigheden, voor zover interessant voor de lezers, is het belangrijkste dat er een rubriek bij gekomen is. Naast 'nieuws', 'achtergronden' en 'media' is er nu 'signaleringen'. Daar komen korte beschrijvingen en links naar interessante dingen elders op internet.

Verder hebben we, heel modern, nu ook een rss-feed (zie helemaal onderaan). Daarmee kun je, mits in het bezit van een bijbehorende aflezer, de kopjes krijgen van de nieuwe stukken die er op de website verschijnen.

Ook nieuw is het gironummer (5146635 tnv. Globalinfo). Want sinds 1 december wordt de boel niet meer vanuit XminY gerund, maar moeten we de broek grotendeels zelf hoog houden. Stort dus gul en onbeheerst als je een spetterende kritische website wilt hebben over globalisering, economie en beweging in het Nederlands.